2o ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ

Ρήγα Φεραίου Τέρμα, 19100, Μέγαρα. Τηλ:22960-26101, Φαξ:22960-26141, mail@2lyk-megar.att.sch.gr

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Εκπαιδευτικό Υλικό
Εκπαιδευτικό Υλικό

Η-ταξη - Ηλεκτρονική Διαχείριση Τάξης

Εκτύπωση PDF


Η υπηρεσία Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Τάξης 'η-τάξη' απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και μαθητές της  δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Στόχος της είναι η υποστήριξη της κλασικής διδασκαλίας και η ενίσχυση της διαδικασίας μάθησης που πραγματοποιείται καθημερινά μέσα στη σχολική τάξη.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ 2ου ΓΕΛ ΜΕΓΑΡΩΝ ΣΤΗΝ Η-ΤΑΞΗ


 

Ψηφιακά Εκπαιδευτικά Βοηθήματα

Εκτύπωση PDF

 

Για την καλύτερη προετοιμασία των μαθητών για τις εξετάσεις, το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων αναπτύσσει μια σειρά από ψηφιακά εκπαιδευτικά βοηθήματα, που περιλαμβάνουν υποστηρικτικό υλικό, βιντεοσκοπημένες παραδόσεις μαθημάτων καθώς και άλλες χρήσιμες οδηγίες και πληροφορίες.

Τα βοηθήματα αυτά είναι διαθέσιμα στον ακόλουθο σύνδεσμο και είναι ελεύθερα προς χρήση από όλους:

http://www.study4exams.gr

 

Ψηφιακό Σχολείο - Ηλεκτρονική μορφή των σχολικών βιβλίων

Εκτύπωση PDF

 

Όλα τα βιβλία που θα χρησιμοποιηθούν φέτος στο Λύκειο, είναι αναρτημένα και σε ειδική ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, από όπου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να έχουν πρόσβαση σε όλα τα βιβλία, να τα διαβάσουν,να τα εκτυπώσουν και να τα αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους. Τα βιβλία που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα αυτή αποτελούν εμπλουτισμένες εκδόσεις των εντύπων βιβλίων που έχουν παραλάβει οι μαθητές, και περιλαμβάνουν πρόσθετο υποστηρικτικό υλικό, βοηθητικές ασκήσεις και υποδείξεις, ενεργό περιεχόμενο με παραπομπές, βίντεο και μικροεφαρμογές που βοηθούν σημαντικά την κατανόηση της ύλης.

Το υλικό είναι προσβάσιμο από όλους τους χρήστες του διαδικτύου.

Αναλυτικά οι σύνδεσμοι είναι οι ακόλουθοι:

Βιβλία Α' Λυκείου Βιβλία Β' Λυκείου Βιβλία Γ' Λυκείου